Startdatoer

16. januar 2020

10. august 2020

Hovedområde

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mulige specialer

Gastronomassistent, Kok, Smørebrød og catering

Varighed

Fra 2 år – 4 år 3 mdr.

Grundforløb/hovedforløb

Du kan tage hele uddannelsen på CELF

Adgangskrav

9./10. klasse (karakteren 02 i dansk og matematik)

Økonomi

SU og elevløn

Skolepraktik

Der er mulighed for skolepraktik på Gastronomen på ZBC i Slagelse.

EUX

Du kan læse uddannelsen som eux-forløb på grundforløbet.

 

_____________________________

CELF sponsorerer Bocuse d’Or

 

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og du vil blive ringet op af en vejleder hurtigst muligt.

Tak for din besked.

Jeannie Larsen

Vejleder

Nykøbing F.
61 632 965

Lene Hansen

Vejleder

Nakskov
61 126 812