Startdatoer

16. januar 2020

10. august 2020

Hovedområde

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fagretninger

Fødevarer

Mulige specialer

Bager, Bagværker, Konditor

Varighed

Fra 3 år – 4 år og 6 mdr.

Grundforløb/hovedforløb

Du kan tage grundforløbet på CELF

Adgangskrav

9./10. klasse (karakteren 02 i dansk og matematik)

Økonomi

SU og elevløn

Skolepraktik

Der er ikke mulighed for at komme i skolepraktik på bageruddannelsen på CELF.

EUX

Du kan læse uddannelsen som eux-forløb på grundforløbet. Hovedforløbet skal tages på en anden skole.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og du vil blive ringet op af en vejleder hurtigst muligt.

Tak for din besked.

Jeannie Larsen

Vejleder

Nykøbing F.
61 632 965

Lene Hansen

Vejleder

Nakskov
61 126 812