Startdatoer

12. august 2024

20. januar 2025

Hovedområde

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fagretninger

Fødevarer

Mulige specialer

Gastronomassistent, Kok, Smørebrød og catering

Varighed

Fra 2 år – 4 år og 9 mdr.

Grundforløb/hovedforløb

Du kan tage hele uddannelsen på CELF

Adgangskrav

9./10. klasse (karakteren 02 i dansk og matematik)

Økonomi

SU og elevløn

Skoleoplæring

Der er mulighed for skoleoplæring på Gastronomen på ZBC i Slagelse.

EUX

Du kan læse uddannelsen som eux-forløb på grundforløbet.

 

_____________________________

CELF sponsorerer Bocuse d’Or

 

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og du vil blive ringet op af en vejleder hurtigst muligt.

Tak for din besked.

Jeannie Larsen

Vejleder

Nykøbing F.
61 632 965

Lene Hansen

Vejleder

Nakskov
61 126 812